Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için play-off mücadelesi verecek olan basketbol takımına başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, “Basketbol takımımız üst lige çıkmak için zorlu mücadelelere çıkacak. Şampiyonluk için şehrin desteğine ihtiyacımız var. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Şampiyonluk için salonda buluşalım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Basketbol Ligi’ni lider bitirerek play-offlarda mücadele edecek olan Astra Group Büyükşehir Basketbol Takımı’na başarılar diledi. Ply-off Çeyrek Final serisinin ilk maçında karşılaşacakları Türk Telekom maçına tüm Sakaryalıları davet eden Başkan Toçoğlu, şampiyonluk için şehrin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Başkan Toçoğlu’ndan taraftara davet
Başkan Toçoğlu, “Son 2 yıldır basketbol takımımız Basketbol Süper Ligi’nin adeta kapısından dönüyor. Artık bu yıl tüm şehir olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız. Ligin normal sezonunu da lider olarak tamamladık. Şimdi işin en önemli kısmı olan play-offlar var. Biz takımımıza ve sporcularımıza güveniyoruz. Her fırsatta ifade ediyorum: Şampiyonluk için şehrin desteğine ihtiyacımız var. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Şampiyonluk için salonda buluşalım” diye konuştu.