Büyükşehir Belediyesi SAMEK’lerin yılsonu sergisinin ikincisi Geyve’de düzenlendi. Açılışların ardından sergi gezimi yapıldı. Memiş, “Gerek SAMEK’ler gerek Halk Eğitim kurslarımız sayesinde başta hanımefendilerimiz, gençler, öğrenciler hem kendilerini geliştirme noktasında hem de gerekse aile bireylerinin bütçesine katkı sağlama noktasında bu değerli kurslarda eğitim almaktadırlar. İçlerinde barındırdıkları güzel kurslar sayesinde vatandaşlarımıza çok büyük katkılar sunmaktadırlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (SAMEK) yılsonu sergilerinin açılış programının ikincisi Geyve’de gerçekleştirildi. Geyve SAMEK kursiyerleri tarafından yıl boyunca hazırlanan eserler Geyve SGM’de katılımcıların beğenisine sunuldu. Açılışa, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda kursiyer katıldı. Kursa katılım gösteren kursiyerlere katılım belgesi takdim edildi.

Eğitim yuvası
Giyim ve tekâmül öğrencisi Hümeyra Yazıcı, “İstemek başarmanın yarısıdır. İnsan kendisini geliştirmek istediği zaman birçok işi başarabilir. Bu başarılara ulaşabilmek için bizlere sunulan imkânlar ve destek çok önemlidir. Bizlere emeklerimizi, zamanımızı ve bilgilerimizi değerlendirme imkânı sunan SAMEK kursları sayesinde kendimizi geliştiriyoruz. SAMEK kursları terapi merkezi gibi çalışıyor ve kurslar vasıtası ile gündelik hayatın her türlü stresinden kurtuluyoruz. Arkadaşlarımız ile güzel bir birliktelik içerisinde oluyoruz. SAMEK kursları her yaştan insana hitap eden eğitim yuvasıdır. Bu değerli kurs hizmetini bizlere sunan Büyükşehir Belediyesi’ne, büyük bir özveri ile bizlere eğitim veren hocalarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Vatandaşa büyük katkı
Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, “Gerek SAMEK’ler gerek Halk Eğitim kurslarımız sayesinde başta hanımefendilerimiz, gençler, öğrenciler hem kendilerini geliştirme noktasında hem de gerek aile bireylerinin bütçesine katkı sağlama noktasında bu değerli kurslarda eğitim almaktadırlar. İçlerinde barındırdıkları güzel kurslar sayesinde vatandaşlarımıza çok büyük katkılar sunmaktadırlar. İnşallah bundan sonra da gerek kurslarda gerekse diğer alanlarda ilçemize Büyükşehir Belediyesi tarafından güzel şeyler olacaktır. SAMEK bünyesinde görev alan hocalarımıza ve görevlilerimize özellikle teşekkür ediyorum. Kurslarımızın herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.