SAMEK Arifiye Yılsonu Sergisi açılışında konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “İnşallah gelecek dönemde yine birbirinden farklı branş ve daha fazla sayıda merkezle hemşerilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken; Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçu, “Büyükşehir Belediyemizin 7’den 70’e tüm hemşerilerimize böyle bir imkan sunması bize gurur veriyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yılsonu heyecanı devam ediyor. Bu kapsamda daha önce SAMEK Akyazı Merkezi ile başlayan yılsonu sergi programları SAMEK Arifiye kursiyerlerinin hazırladığı program ile devam etti.  Arifiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Tellioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toçoğlu’na Teşekkür
Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konseriyle başlayan açılış töreninde söz alan SAMEK Arifiye kursiyerlerinden Sevil Zengin, “SAMEK Kursları’nda vaktimizi verimli bir şekilde geçiyoruz.  Ve aile bütçemize katkı sağlıyoruz. Kurslarımızda arkadaşlıklar ve dostluklar edinme fırsatımız oluyor. SAMEK Kurslarını bizim hizmetimize sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Programın devamında kısa bir konuşma yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “SAMEK Kursları Büyükşehir Belediyemizin Arifiyemize yapmış olduğu en güzel çalışmalardandır. Büyükşehir Belediyemizin 7’den 70’e tüm hemşerilerimize böyle bir imkan sunması bize gurur veriyor” ifadelerini kullandı.

Arifiye SAMEK’te bin kursiyer
SAMEK kurslarının her dönem potansiyelinin artırdığına vurgu yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Arifiye SAMEK Kurslarımızda yaklaşık bin kursiyer 13 branşta, becerilerini geliştirdi. Sergimizin açılmasında büyük emeği olan kursiyerlerimiz ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tellioğlu kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti. SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı sergi 25 Mayıs Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.