SAMEK Sayıları Artacak

Sanat Merkezleri
Sergi açılışını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, burada yaptığı konuşmada, SAMEK usta öğreticilerini ve öğrencilerini tebrik etti. Turan, “SAMEK kurslarımızın başarı çıtası çok yükseldi. Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kültüre ve sanata büyük önem veriyor ve yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz. SAMEK Eğitim Merkezleri ve kursiyer sayısı sürekli artıyor. 6 bine yakın kursiyer sayımız var. Şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkı sağlayan SAMEK eğitimlerimizi yaygınlaştırmak hedefiyle çalışmalarımız sürüyor. Çok yakında Ofis Sanat Merkezi ve Sanat Galerimizi hizmete açacağız. Orada da SAMEK sergilerimiz olacak ayrıca Ofis Sanat Merkezi’nde bir SAMEK Satış Merkezi’miz de yer alacak. Bugün özel bir gün. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Sergi 22 Mart’a kadar gezilebilecek
Fatih Turan, konuşmasının ardından SAMEK usta öğreticilerini tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti. Başkan Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın eşi Ayten Alemdar, misafirlerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil takdim etti. Protokol daha sonra eserleri tek tek inceledi. Sakaryalılar, Dünya Kadınlar Günü Sergisi’ni 22 Mart Cuma gününe kadar gezebilecek.