SAMEK Eğitimcileri Yatırımları İnceledi

SAMEK kurslarından görev yağan eğitimciler, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talep üzerine gerçekleştirilen gezilerde Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ulaşım, çevre, sosyal ve kültürel yatırımlar hakkında Çözüm Masası personeli tarafından bilgiler veriliyor. Bu kapsamda SAMEK eğitimcileri için düzenlenen gezi ile Ofis Sanat Merkezi, Sakarya Sanat Galerisi, Ziya Taşkent Konser Salonu, Hidroelektrik Santrali, Katı Atık Depolama Merkezi, Sakaryapark, Yenikent Sosyal Tesisleri gibi önemli yatırımlar incelendi ve eğitimcilere projeler hakkında bilgi verildi.