Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Her Eve Maske ve Dezenfektan’ sloganıyla başlatılan maske dağıtım çalışmaları hızla devam ediyor. Ekipler Korucuk, Camili ve Hızırtepe Mahallelerinde ki dağıtım çalışmalarını tamamlarken 32 Evler Mahallesi’nde ise dağıtım çalışmalarına devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Her Eve Maske ve Dezenfektan’  sloganıyla başlatılan maske dağıtım çalışmaları hızla devam ediyor. Büyükşehir maske dağıtım ekipleri son olarak 32 Evler Mahallesi’nde dağıtım çalışmalarına devam ederken Korucuk, Camili ve Hızırtepe Mahallelerinde ki dağıtım çalışmalarını ise tamamladılar. Devam eden maske dağıtım çalışmaları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Tüm ilçelerimizde ve merkezde aksatmadan planlı bir şekilde sürdürdüğümüz maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarımıza 32 Evler Mahallemizde devam ediyoruz. Dağıtım ekiplerimiz Korucuk, Camili ve Hızırtepe Mahallelerinde ki dağıtım çalışmalarını tamamladılar. Maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarımız hız kesmeden devam edeceğini belirterek tüm vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz” denildi.