Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan her eve maske ve dezenfektan dağıtım çalışmaları Serdivan’da devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Serdivan Beşköprü, Arabacıalanı ve Yazlık Mahallelerinde hane hane gezerek vatandaşlara ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan her eve maske ve dezenfektan dağıtım çalışmaları Serdivan’da devam ediyor. Dağıtım ekipleri Serdivan Beşköprü, Arabacıalanı ve Yazlık Mahallelerinde hane hane gezerek vatandaşlara ücretsiz maske ve dezenfektan ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Maske üretim ve dağıtım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. ‘Her Eve Maske’ sloganıyla başlattığımız projede ekiplerimiz Serdivan ilçesinde maske ve dezenfektan dağıtımlarını sürdürmektedir. Planlı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz dağıtım çalışmalarımızla ilçemizde tüm hanelere kısa süre içerisinde maske ve dezenfektan ulaştıracağız” denildi.