Sakarya’yı çok daha ileriye taşıyacağız

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde konuşan Bakan Özlü, “Sakarya önemsediğimiz ve dikkatle takip ettiğimiz şehirlerin başında geliyor. Sakarya’da çok güzel hizmetler yapılıyor. İnşallah Sakaryamızı birlikte çok daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Bir dizi programlara katılmak üzere Sakarya’ya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, bürokratlar ve teşkilat mensupları yer aldı. Bakan Özlü’yü Sakarya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye Sakarya’ya gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Sakarya büyüyor ve gelişiyor
Sakarya’da olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Özlü, “Sakarya önemsediğimiz ve dikkatle takip ettiğimiz şehirlerin başında geliyor. Son yıllarda gelişen sanayisi ve ticareti ile dikkat çekiyor. Sakarya’da çok güzel hizmetler yapılıyor. İnşallah Sakaryamızı birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Bu vesileyle tüm Sakaryalıların Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.