Sakarya'dan Van'a Mektup Var

Tebessümleri içimizi ısıtacak
Konu ile ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun talimatları doğrultusunda Van’a ikinci etap yardım malzemesi gönderdik. Van’daki kardeşlerimiz üşümesin, kampanyası ile toplanan ve Büyükşehir Belediyemiz imkanlarıyla satın alınan kabanlar ve elektrikli ısıtıcılar, 1 tır ile Van’daki çocuklarımıza ulaştırılacaktır. Onların yanaklarında oluşacak bir tebessüm, bizim içimizi ısıtacaktır. Bu çerçevede kulüp üyesi çocuklarımız selam ve sevgileri ile yazdıkları mektupları montların ceplerine yerleştirip güzel ve masum dilekleriyle mektuplarını kardeşleri için yazdılar” dedi.

Çocuklardan destek
Davut Yüce, “Yardım organizasyonuna Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çocuk kulüplerinden de büyük destek olmuştur. Ailelerimiz ve çocuklarımız 1.el kaban ve ısıtıcı desteğinde bulunmuşlardır. Ayrıca çocuklarımız oradaki arkadaşlarına mektup yazarak kabanların ceplerine koyup sevgilerini de göndermişlerdir. Bütün çocuklarımız yazdıkları mektuplarla oradaki çocuklarımızın acılarını paylaşmıştır. ‘Van’ımız Bizim Canımız’ anlayışının en güzel örneğidir” diye konuştu.