Sakarya Kentpark'ta Buluşuyor

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programları devam ediyor. Gerçekleştirilen iftar programlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. İftar programlarının yedincisi 6 Ağustos Pazartesi günü Kentpark’ta düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında ilçelerde de iftar sofralarını kurmaya devam ediyor. Erenler, Söğütlü, Arifiye, Karapürçek, Sapanca ve Hendek’te gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarının yedincisi 6 Ağustos Pazartesi günü Adapazarı Kentpark’ta düzenlenecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Bu yıl şehrimizin 11 farklı noktasında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. İftar programlarımıza büyük ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Pazartesi günü Kentpark iftarında vatandaşlarımızı sofralarımıza davet ediyoruz” denildi.