Sakarya Kardeşlik Coğrafyasıdır

Şehrimizde sevgi iklimi hakim
Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi Sakarya kardeşlik coğrafyasıdır, sevgi iklimidir. Tüm vatandaşlarımızın barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığı bir şehirdir Sakarya. Düzenlediğimiz etkinliğe katılan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Dünya Kadılar Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Kadınlar günü kutlu olsun
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Güzel şehrimin, güzel kadınları hepinizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Bugün ilk kez şehrimizde gerçekleştirilecek konserin şehrimize çok uygun bir konsepti var. Sanatçılarımıza teşekkür ediyorum, yolları açık olsun. Çalışan kadınlarımızın, bütün annelerimizin yarınlarını aydınlık kılabilmek için elimizdeki tüm imkanları seferber ederek, mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Muhteşem konser
Açılış konuşmalarının ardından sahneye çıkan sanatçılar Mehtap Demir, Züleyha, Eda Karaytuğ ve İmran Salkan, Orta Asya’dan Balkanlara; Mezopotamya’dan Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerde söyledikleri şarkılar ile dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Programın sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, sanatçılara teşekkür ederek günün anısında hediye takdim etti.