“Sağlıklı günlerde bayram heyecanını yeniden yaşayacağız”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bu yıl 23 Nisan coşkusunun koronavirüs salgını için alınan tedbirler kapsamında evlerde yaşanacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, paylaştığı mesajda Gazi Meclis’in 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı.

Sağlıklı günlerde yine buluşacağız
Başkan Ekrem Yüce’nin TBMM’nin 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şu mesajı paylaştı: “Tüm insanlığı etkisi altında alan koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla 23 Nisan’da maalesef evlerimizde olacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızla inşallah sağlıklı günlerde nice 23 Nisan’larda buluşacak, çocuklarımızın bayram heyecanına yine ortak olacağız” dedi.

21.00’da hep birlikte
Başkan Ekrem Yüce, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çağrısıyla 23 Nisan akşamı saat 21.00’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da İstiklal Marşı’nın coşkuyla okunacağını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemiz Bando Takımı da 21.00’da belediyemizin önünde İstiklal Marşımızı çalacak, ayrıca gün içerisinde özel hazırlanan araçla şehrimizin belli noktalarında mini dinletiler çocuklarımızın beğenisine sunulacak. Çocuklarımızı 23 Nisan’da sürpriz hediyeler de bekliyor olacak. Sosyal medya hesaplarımızdan ilgili paylaşımlar da yapılacak” dedi.