S Plakada Başvurular Sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, servis taşımacılığı sektörüne standart getirecek S plaka uygulaması ile ilgili son durumu açıkladı. Başvuruların daha önce de açıklandığı üzere 31 Aralık’a kadar devam edeceğini belirten Pistil, yılbaşından itibaren S plaka sahibi olmayan esnafların servis taşımacılığı yapamayacaklarının altını çizdi.

Standart Yakalayacağız
Pistil, “Servis taşımacılığı sektörünün merakla beklediği S plaka uygulamasında gerekli adımları atmış, başvuruları almaya başlamıştık. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi; bu uygulama sektöre bir standart kazandıracak. 2016 yılı ile servis taşımacılığında yeni bir dönem başlıyor. Bunu daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da açıklamıştı. Bu anlamda sektör esnafımızı uygulamadan yararlanmaya davet ediyorum” diye konuştu.