Resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 10’ncusu düzenlenen  1., 2., 3. sınıflar, 4., 5. sınıflar ve 6., 7., 8. sınıflar olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilen  resim yarışmasının ödülleri  sahiplerini buldu. AKM Sergi Salonu’nda yapılan ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın, Özel Kalem Müdürü Orhan Bayraktar, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, Bilgi İşlem Daire Başkanı Türker Vardar, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Önal, SAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Gülseren İldeş, Bilim Sanat Müdürü Sıtkı Dilmaç, Essen Çocuk Kulübü adına Serhat Essen, veliler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Osman Aydın, yarışmaya katılan tüm çocukları tebrik etti. Dereceye giren öğrencilere başarılarının devamını dileyen ve ailelerini kutlayan Aydın, 1’inci, 2’inci ve 3’ncü sınıflar kategorisinde birinci olan Deniz Kurteş’e, ikinci olan Rabia Arife Sözbir’e ve 3’ncü olan Cansu Ece Çilingir’e, 4. 5. sınıflar kategorisinde birinci olan Nida Doğu’ya, ikinci olan Aysu Yılmaz’a, üçüncü olan Betül Özbaykız’a, 6.7.8 inci sınıflar kategorisinde birinci olan Hatice Bakır’a, ikinci olan Itır Selin Palalı’ya,  üçüncü olan Şevval Mehtap Negören’e ödüllerini takdim etti. Büyükşehir Özel Ödülüne layık görülen Ayşenur Dayıoğlu, İdil Nur Uncuoğlu ve Gülşan Bakırtaş ise ödüllerini Özel Kalem Müdürü Orhan Bayraktar’ın elinden aldılar.