Büyükşehir Belediyesi Ramazan Söyleşileri’nde konuşan Yazar Selim Gündüzalp, “Dünya’da 7,5 milyar insan var ve biz yinede özel olduğumuzu hissediyoruz. Neden? Çünkü Cenab-ı Hakk’ın rahmet ışığı bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yazar Selim Gündüzalp sevenleriyle buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı dersliklerinde gerçekleştirilen söyleşide Yazar Gündüzalp, kainattaki Ramazan hallerini katılımcılarla paylaştı.

Anlattığı hikayelerin yanı sıra Hakk ile kul arasındaki ilişkiye de değinen Gündüzalp, “Dün Hz. Adem’e gösterilen şefkat ile şimdi bize gösterilen şefkatte hiçbir azalma yok. Bir nimetin hususi olması insana umumi olmasına engel değildir. Dünya’da 7,5 milyar insan var ve biz yinede özel olduğumuzu hissediyoruz. Neden? Çünkü, Cenab-ı Hakk’ın rahmet ışığı bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Sayının çoğalmasıyla rahmet azalmıyor. Ne verdiği hava, ne gözümüze gelen ışık, kulağımıza gelen ses, ne kalbimizin çalışması ne de sevgiye olan ihtiyacımız” ifadelerini kullandı.