Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalara başladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Poyrazlar’ın baştan aşağı yenilendiğini söyledi. Oktar, “Poyrazlarda toplam uzunluğu 5 kilometre olan güzergâhlardaki asfalt serim işlemlerini tamamladık. Belirlediğimiz program dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Adapazarı Poyrazlar mesire alanında kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 5 kilometrelik güzergâhta çalışmaların tamamlandığını aktardı. Oktar, bölgede kar ve yağmur nedeni ile bozulan yolların tamamının onarımının gerçekleştirildiğini de ekledi ve Poyrazlar’ı baştan aşağı yenilediklerini ifade etti.

Şehrin Tamamına Asfalt
Ali Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, asfalt döneminde şehrimizin tamamında kapsamlı çalışmalar gerçekleştireceğimizin müjdesini vermişti. Asfalt plentimizin üretime başlamasıyla birlikte sahada çalışmalarımıza başladık. İlçelerimiz için belirlediğimiz asfalt programı dahilinde çalışmalarımızı etap etap hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Adapazarı Poyrazlar mesire alanında kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştirdik.”

5 Kilometrelik Güzergâh
“Poyrazlar mesire alanında yaklaşık 5 kilometrelik güzergâhta asfalt çalışması gerçekleştirdik. Mesire alanının iç kısmında bulunan yollar ile anayoldan (D-650) giriş kısmına kadar olan güzergahları da asfaltladık.  Burada 5 bin 100 tonluk asfalt serimi gerçekleştirildi. Ayrıca bölgede kar ve yağmur nedeni ile bozulan yolların tamamının onarımı da yapıldı. Böylece Poyrazlar baştan aşağı yenilenmiş oldu. Belirlediğimiz program dâhilinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Hayırlı olsun.”