Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Pamukova’da devam etti. Etkinliğe katılan Başkan Ekrem Yüce, film sonunda alandan ayrılan araçları selamlayarak uğurlarken arabalı sinema etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Pamukova’da devam etti. Başkan Ekrem Yüce, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel ve Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’ün de katıldığı etkinlikte Pamukova İstasyon Meydanı’nı dolduran sinemaseverler gişe rekorları kıran 7. Koğuştaki Mucize filmini seyretti.

Patlamış mısır ve gazoz ikramı
Film sonunda alandan ayrılan araçları tek tek selamlayarak uğurlayan Başkan Yüce, “Pamukovalı hemşerilerimize yoğun katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Arabalı sinema etkinliklerimize devam edeceğiz” diye belirtti. İstasyon alanını dolduran vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram edilirken, etkinliğin yapıldığı alanda maske ile sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesi için uyarılarda bulunuldu.