Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Otizm Farkındalık Günü kutlandı. Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim gören Otizmli kursiyerler, SGM’li idarecileri ziyaret ederek günün anısına kurabiye takdim ettiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Otizm Farkındalık Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim gören Otizmli kursiyerler, SGM’li idarecileri ziyaret ederek günün anısına kurabiye takdim ettiler. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Sosyal Gelişim Merkezi Engelli Hizmetleri olarak Otizmli çocuklar ve bireylerin sosyal hayatta yer alabilmelerini önemsiyoruz. Düzenlediğimiz kurslar ve etkinliklerle otizmli bireyleri topluma kazandırıyoruz. Otizm Farkındalık Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.