Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında dünya sinemasının dikkat çeken yapımları OSM’de, Sakaryalı kültür sanat dostları ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Kurban ve Neşeli Kamçılar tiyatro oyunları ile başlayan, Periferide Hafıza karma resim sergisi açılış programı ile devam eden etkinlik takvimi kapsamında dünya sinemasının dikkat çeken yapımları Sakaryalı sinemaseverler ile buluştu. OSM cep sinemasında gerçekleştirilen gösterimlerde ünlü yönetmenler Michael Haneke ve Ounie Lecomte’nin filmleri ‘Aşk’ ve ‘Yepyeni Bir Hayat’ sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ödüllü filmleri aileleri ve sevdikleri ile birlikte izleme ayrıcalığı yaşayan sinemaseverler, sanat dolu bir geceyi geride bıraktı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada gösterimlerin Aralık ayı boyunca her Perşembe farklı filmlerle devam edeceği belirtildi.