OSM'de Hilye-i Nebevi Sergisi Açıldı

Kültür etkinlikleri devam edecek
Gerçekleştirilen açılış töreninde bir konuşma yapan Koleksiyoner Mehmet Çebi, eserleri Sakaryalılarla buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sergiye katılan tüm sanatseverlere teşekkür etti. Çebi’nin ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, serginin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Toçoğlu, “Ofis Sanat Merkezi’ni şehrimize kazandırdığımızda, Sakarya’yı çok önemli koleksiyonlarla buluşturacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah, hemşerilerimizi değerli sanatçıların önemli eserleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından Çebi’ye teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.

10 Aralık – 2 Ocak
Daha sonra açılışı yapılan Hilye-i Nebevi sergisini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve davetliler, Çebi’den eserler hakkında bilgi aldı. Ofis Sanat Merkezi’nde Sakaryalı sanatseverlerle buluşan Hilye-i Nebevi sergisi, 2 Ocak 2014’e kadar ziyaret edilebilecek.