Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Engelsiz Boyama Şenliği’nde bir araya gelen engelli vatandaşlar keyifli bir günü daha geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün engelli vatandaşlara yönelik etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Engelli Hobi Kurslarına devam eden öğrenciler için ‘Engelsiz Boyama Şenliği’ düzenlendi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Keyifli Bir Gün
Engelli bireyleri mutlu etmenin kendilerini de mutlu ettiğine dikkat çeken Davut Yüce, “Yaklaşık 200 engelli öğrencimizin çeşitli etkinlikler ile keyifli vakitler geçirmelerini arzuluyoruz. Diğer yandan ailelerin çocuklarına nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili teorik eğitimlerimiz de devam ediyor. Kardeşlerimiz mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Mutlulukların paylaşıldıkça güzel olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na bizlere verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Engelsiz Boyama Şenliği
Programın devamında renkli animasyon gösterileri ve keyifli müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen öğrenciler, farklı bir deneyim yaşadı. Hazırlanan dövizleri boyaları ile renklendiren kursiyerler keyifli bir günü daha geride bıraktı. Yapılan açıklamada ise, engelli vatandaşlara yönelik moral etkinliklerinin devam edeceği ifade edildi.