Mutluluğa engel yok

Engelleri kaldırıyoruz
Düzenlenen program hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz balık tutma etkiliğimiz ile engellerin ortadan kaldırılabileceğini yeniden göstermiş olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla adapte olabilmeleri adına üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Dört duvar arasında yaşamak zorunda değiller
Düzenlenen etkinlikler sayesinde engelli vatandaşların moral ve motivasyonlarının da arttığını belirten Yüce, “Onların sosyal hayata adapte olmalarını görmek bizlere de mutluluk veriyor. Engelli vatandaşlarımızın, hayatlarını dört duvar arasında geçirmek zorunda olmadıklarını herkese gösteriyoruz. Düzenlediğimiz programlarla mutlu olmaları için desteğimizi her zaman veriyoruz” şeklinde konuştu.