Mutlu bir Sakarya için

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında önemli bir yatırımı daha şehir ile buluşturuyor, Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli atılıyor. Projenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortak yürütüldüğünü belirten Başkan Toçoğlu, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin'in şehrimizi ziyaretinde Sosyal Gelişim Merkezi projesini tanıttık. Sayın Bakanımız ile eski Terminal arazisinde incelemelerde bulunduk ve destek sözü aldık. Hız kesmeden çalışmalarına başladığımız Sosyal Gelişim Merkezi'nin temelini 8 Temmuz Pazartesi günü, saat 19.00'da atacağız" diye konuştu.

Sosyal politikalar üretilecek
Sosyal Gelişim Merkezi ile şehrimizde yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sosyal Gelişim Merkezi'nde psikolog ve sosyologlarımız önemli çalışmalar yapacak. Toplumsal sorunlara yönelik, aile hayatının önemi, korunması ve aile kurumunun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için eğitim ve seminerler düzenlenecek. Engelli vatandaşlarımız için önemli çalışmalar gerçekleştirilecek, sosyal politikalar yürütülecek. Çağdaş standartlarda, şehrimizin ruhuna, özüne ve kimliğine yakışacak bir eseri daha Sakarya'mıza kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Sosyal Gelişim Merkezi şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.