SAMEK Mutfak Atölyesi yılsonu etkinliğinde konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Kadınların böylesi faaliyetlerimize katılım sağlamaları bizi gerçekten mutlu ediyor. Hanımlarımız zaten marifetli ve burada da yeteneklerine yetenek katıyorlar. Kendilerini tekrardan kutluyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitimi Kursları’nda yılsonu etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda SAMEK Mutfak Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı program Adapazarı SAMEK Eğitim ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Başkan Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu, Şef Esat Özata,  Büyükşehir Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Yemeklere Sevgi Katılmalı
SAMEK Mutfak Atölyesi kursiyerlerinin salata yapma yarışması ile başlayan etkinlikte konuşan Şef Esat Özata, “Biz hepimiz yemek yapmayı küçük yaşlarda annelerimizden öğrenmişizdir. İnsanın sevgi katarak yemeklerini yapması yemeğe farklı bir tat katar. Biz de SAMEK Mutfak Atölyesi’nde bunu yapmaya çalışıyoruz. Böyle güzel imkânlar ile güzel işler çıkarmakta sizin göreviniz” şeklinde konuştu.

Katılım Belgeleri Verildi
Programda konuşan İbrahim Aktürk, “Kadınların böylesi faaliyetlerimize katılım sağlamaları bizi gerçekten mutlu ediyor. Hanımlarımız zaten marifetli ve burada da yeteneklerine yetenek katıyorlar. Ben hepinizi gönülden tebrik ediyorum ve hepinize başarılar diliyorum”  ifadelerini kullandı. Düzenlenen yarışmada derece alan kursiyerlere hediye takdim edildi; diğer kursiyerler ise Mutfak Atölyesi Katılım Belgelerini aldı.