Muharrem ayı dolayısıyla AKM önünde düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Tüm hemşehrilerimizin mübarek Muharrem ayını gönülden kutluyorum. Paylaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği bu ayda tüm dünyada barışın, huzurun ve sevginin hakim olmasını Rabb’imden niyaz ediyor, tuttuğumuz Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure etkinliğinde vatandaşlarla buluştu. AKM önünde kurulan platformda vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Ekrem Yüce’ye AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile SESOB Başkanı Hasan Alişan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatioplu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer eşlik etti. Vatandaşların Muharrem ayını tebrik eden, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını dileyen Başkan Ekrem Yüce, paylaşmanın ve bereketin arttığı Muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Paylaşmanın ve bereketin arttığı zamanlar
Başkan Ekrem Yüce, “Tüm hemşehrilerimizin mübarek Muharrem ayını gönülden kutluyorum. Paylaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği bu ayda tüm dünyada barışın, huzurun ve sevginin hakim olmasını Rabb’imden niyaz ediyor, tuttuğumuz Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyorum. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah milletimizi ve memleketimizi korusun” dedi.