Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri ‘Miras Yedi’ adlı orta oyunu için sahneye çıktı. Minikler eşsiz performanslarıyla göz doldurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri Geleneksel Görsel Sanatlar Atölyesi öğrencileri bu kez hazırladıkları orta oyunu gösterisi için sahneye çıktı. Seçkin Bayramoğlu’nun yazıp yönettiği ‘Miras Yedi’ adlı oyun miniklerin performanslarıyla sahneye taşındı. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen gösterime ailelerin ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Kahkahaya Boğuldular
‘Miras Yedi’ adlı oyunda maddiyatın ve çıkarcılığın ön plana çıktığı günümüz dünyası çocukların gözünden komik bir şekilde eleştirildi. Seyircilerin zaman zaman kahkahaya boğulduğu oyunda öğrencilerin eşsiz performansları ise tüm salon tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar günün anısına Orta Oyunu ustası Seçkin Bayramoğlu’na çiçek takdim etti.