Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark’ta sahne alan Grup 571; seslendirdikleri ilahiler ile gönül kapılarını araladı, mehteran ve semazen performansları ise Sakaryalıların büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin ilk çocuk ilahi grubu, ‘Grup 571’, Sakaryapark’ta sahne aldı. Açık hava sahnesini dolduran Sakaryalılar, İsmail Uslu yönetiminde en sevilen ilahileri seslendiren minikleri ilgi ile izledi. Mehteran ve semazen gösterileri ile de başarılı performanslarını taçlandıran minik sanatçıların performansı ayakta alkışlandı. Düzenlenen etkinliğin sonunda başarılı sahne performanslarından dolayı grup üyelerini tebrik eden Kültür ve Sanat Müdürü Faruk Şişman, mehterbaşı tarafından hediye edilen Türk bayrağını da kabul etti.