Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde eğitimler devam ediyor. Tomurcuk toplam 4 ilkokulda 444 minik öğrenci ile daha buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesi ilkokul öğrencilerine eğitimler sunmaya devam ediyor. Tomurcuk son olarak Açmalar İlkokulu, Aşağı Kirazca İlkokulu, Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu ve Ekrem Oba İlkokulu’na misafir oldu. Toplam 444 öğrenci ile buluşan Tomurcuk, öğrencilere çevre bilinci hakkında bilgi verirken ziyaret sonrası öğrencilere kitap ve rozet hediye etti. Konu ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi amacıyla Tomurcuk eğitimlerinin program dâhilinde devam edileceği ifade edildi.