Büyükşehir Belediyesi Macera Park’ın minik kâşifleri ‘Nasıl Yapılır?’ projesi kapsamında Hayberk Country Binicilik Kulübünü ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ı tarafından hayata geçirilen ‘Nasıl Yapılır’ projesi kapsamında düzenlenen geziler devam ediyor. Minik kâşiflerin bu seferki adresi Hayberk Country Binicilik Kulübü oldu. Minik öğrenciler binicilik alanında bilgi edindi.

Keyif dolu bir gün
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Macera Park sorumlusu Yılmaz Kalk, “Minik öğrencilerimizle binicilik kulübünü ziyaret ederek, at besleme, temizleme ve bakımı konusunda bilgi sahibi oldular. Ayrıca binicilik tecrübesini de elde eden minikler, keyif dolu bir günü geride bıraktı. İnşallah önümüzdeki süreçte de farklı alanlarda yaşayarak öğrenmenin ayrıcalığını sunmaya devam edeceğiz” dedi.