Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri’nin hazırladığı yılsonu programı Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Son 5 yılda sosyal hizmet alanında 5 binin üzerinde vatandaşımıza ulaştık. Sosyal Gelişim Merkezimize gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. İnşallah bizlerde bu ilgiye layık olacak yatırımları hayata geçirmeye devam edecek, hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri üyesi minikler bir dönemi daha geride bıraktı. Öğrenciler başarılı bir şekilde geride bıraktıkları dönemi AKM’de hazırladıkları programla kutladı. Kulüp üyesi miniklerin ailelerinin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, hayata geçirilen hizmetleri her kesimden vatandaşa ulaştırmak için özveri ile çalıştıklarını ifade etti.

Hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz
Aile kurumunun sağlam temeller üzerine oturtulması ve aile değerlerinin korunması için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Yüce, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun verdiği büyük destekle çalışmaya deva ediyoruz. Son 5 yılda sosyal hizmet alanında 5 binin üzerinde vatandaşımıza ulaştık. Sosyal Gelişim Merkezimiz şehrimizde önemli bir ihtiyacı karşıladı ve merkezimize gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. İnşallah bizlerde bu ilgiye layık olacak yatırımları hayata geçirmeye devam edecek, hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

Öğrenciler sahnede
Yüce’nin konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Benim Ailem konulu resim yarışmasında dereceye giren çocuklara ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren Sosyal Gelişim Merkezi üyesi miniklere hediyeleri takdim edildi. Öğrencilere hediyelerini Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce verdi. Hediye töreninin ardından şenlik başladı. Çocuk Kulüpleri üyesi minikler, dönem boyunca edindikleri bilgileri ve geliştirdikleri becerilerini büyük bir kalabalık önünde başarı ile sergiledi. Öğrencilerin performansları AKM’yi dolduran aileleri ve vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.