Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Her Eve Maske’ sloganıyla başlatılan salgın destek paketlerinin dağıtımı Adapazarı ilçesine bağlı Ozanlar Mahallesi’nde sürdü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde başlatılan ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtımları hız kesmeden sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan maske dağıtım ekipleri içlerinde maske ve dezenfektan bulunan salgın destek paketlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Daha önce planlanan program çerçevesinde büyük bir kısmına paketlerin ulaştırıldığı Adapazarı ilçesinde dağıtım işlemleri Ozanlar mahallesinde devam etti.

Hanelere ulaştırılmaya devam edecek
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Başkanımız Ekrem Yüce tarafından 500 bin haneye ulaştırılacağı açıklanan salgın destek paketlerinde Karapürçek, Söğütlü, Taraklı ve Pamukova’da dağıtımlar tamamlandı. Kurmuş olduğumuz dağıtım ekipleri bugün Geyve’de ve Adapazarı’nın Ozanlar Mahallesinde salgın destek paketlerini hanelere ulaştırmaya devam ediyor. Planlanan program dâhilinde salgın destek paketlerini dağıtmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.