Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘23. Yılında Sagüsad’ isimli sergi ile başlayacak. Sergi, 6 Mart Pazartesi günü 18.00’da OSM’de kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ’23. Yılında Sagüsad’ isimli resim ve fotoğraf sergisi ile başlayacak. 6 Mart Salı günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek serginin açılışı saat 18.00’da gerçekleştirilecek. Sergi; Sakarya Güzel Sanatlar Derneği üyelerinin eselerinden oluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “6 Mart Salı günü gerçekleştirilecek olan sergimize tüm Sakaryalı sanatsever dostlarımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.