Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Aile ve Çocuk Seminerleri devam ediyor. Akyazı SGM ve Geyve SGM’de düzenlenecek olan seminerlerin konusu ‘Madde Bağımlılığı ve İrade Eğitimi’ olacak. Kıroğlu, ‘Ailenin doğru yaklaşımları gerek çocuğun doğru yetişmesinde, gerekse birçok toplumsal sorunun çözümünde önemli role sahiptir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Akyazı SGM ve Geyve SGM’de ‘Madde Bağımlılığı ve İrade Eğitimi’ konulu seminer düzenlenecek. 25 Şubat Pazartesi günü gerçekleşecek olan seminerlerde Aile Danışmanı Semiha Özgür Sezer önce çocuklara İrade Eğitimi, sonra ailelere Madde Bağımlılığı konularını anlatacak. Akyazı SGM’de saat 11:00 da çocuklara İrade Eğitimi, saat 14:30 da ailelere Madde Bağımlılığı, Geyve SGM’de ise saat 11:00 da çocuklara İrade Eğitimi, saat 14:00 da ise ailelere Madde Bağımlılığı seminerleri verilecek.

Bilinçli ebeveynler
Murat Kıroğlu “Ailenin doğru yaklaşımları gerek çocuğun doğru yetişmesinde, gerekse birçok toplumsal sorunun çözümünde önemli role sahiptir. Aile ve Çocuk seminerleri ile aileye ihtiyacı olan konularda doğru bilgileri sunmayı,bilinçli ebeveynleri topluma kazandırmayı amaçlamaktayız. Seminerlerimiz her ayın son haftası, farklı konularda tüm ilçe SGM’ lerinde yapılmaktadır. Şubat ayının seminer konusu günümüzün en önemli sorunlarından biri olan ‘Madde Bağımlılığı’. Velilere madde bağımlılığı başlığı altında verilecek olan eğitimimiz çocuklara ‘İrade Eğitimi’ başlığı altında verilecektir. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.