Macerapark tarafından başlatılan ‘Nasıl yapılır?’ projesi kapsamında gerçekleştirilen gezilerin yeni durağı Sakarya Elvan Gıda üretim tesisleri oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Macerapark tarafından başlatılan ‘Nasıl yapılır?’ projesi kapsamında gerçekleştirilen geziler devam ediyor.  Bu kapsamda maceraperestlerin yeni durağı Sakarya Elvan Gıda üretim tesisleri oldu. Yaşayarak Öğrenme Kulübü öğrencileri çikolata ve gofret üretimi ile ürün paketlenmesini yerinde izleyerek üretim süreci ile ilgili bilgi edindi.

Yaşayarak öğrenme ayrıcalığı
Macerapark tarafından yapılan açıklamada; “Gezimizde öğrencilerimizle ilgilenen Elvan Gıda yetkililerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirdiğimiz gezilerimizi sürdüreceğiz. Böylece öğrencilerimiz çeşitli alan ve konularda yaşayarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşamaya devam edecekler.” denildi. Açıklamada ayrıca Macerapark’da Bahar Dönemi dönemi kurs kayıtlarının devam ettiği, kaliteli bir ekip ile şehrin çocuklarına en iyi şekilde eğitim verilmeye çalışıldığı ifade edildi. Düzenli olarak devam eden organizasyonlara katılmak isteyenlerin ‘macerapark@sakarya.com.tr’ mail adresi üzerinden ya da ’0264 221 40 60’ numaralı telefonla ilgili yerlere ulaşabilir.