Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Kursları’nda dersler tüm hızıyla sürüyor. Mutfakta hünerlerini sergileyen hobi kursu öğrencileri, lezzetli ürünler elde ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen Engelsiz Hobi Kursları’nda yeni dönem eğitimleri devam ediyor. Derslere büyük ilgi gösteren öğrenciler, yapacakları çalışmaların heyecanını yaşarken Mutfak eğitmeni Nazan Tutuş, en az öğrenciler kadar öğretmenlerin de yeni dönemde heyecanlı olduğunu belirtti.

Keyif alıyoruz
Engelsiz Hobi Kursları Mutfak Öğretmeni Nazan Tutuş, “Yeni döneme büyük bir heyecanla başladık. Mutfak sınıfında tüm öğrencilerimizle görev dağılımları yapıyoruz. Herkese bir görev veriyoruz. Öğrencilerimiz kurslarımızda öğrendikleri pratikleri kurs dışındaki özel yaşam alanlarında da uyguluyorlar. Öğrencilerimiz yeni bir şeyler öğrenmenin verdiği heyecanla evlerine geri dönüyorlar. Yeni eğitim döneminde keyifli saatler geçireceğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.