Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda engelli vatandaşlar karne heyecanı yaşadı. Sosyal Gelişim Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı karne şöleninde öğrenciler hayatı paylaşmaya hiçbir engelin bulunmadığını bir kez daha ispatladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi anlamlı bir programa daha ev sahipliği yaptı. Engelsiz Hobi Kurslarına üye olan engelli vatandaşlar gerçekleştirilen programda karne heyecanı yaşadı. Aileler, öğretmenler ve SGM’de görevli yetkililerin yer aldığı karne şöleninde öğrenciler, hayatı paylaşmaya hiçbir engelin bulunmadığını bir kez daha ispatladı. Karnelerini ellerine alan engelli kursiyerler daha sonra sahnede hünerlerini de gösterdi. Alkışlar eşliğinde halk oyunu gösterisini tamamlayan öğrenciler daha sonra drama gösterilerini sahneledi.