Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yüce, “Kovid-19 gölgesinde bir bayram yaşayacağız. İçimiz buruk da olsa lütfen tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet edelim. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramların kardeşlik ve beraberliğin sembolü olduğuna dikkat çekildiği mesajda Başkan Ekrem Yüce, bayramın Sakarya’ya, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edelim
Tüm hemşerilerine ve İslam âlemine seslendiği mesajda Başkan Ekrem Yüce, “Hz. İbrahim (A.S.)’ın biz Müslümanlara mirası Kurban Bayramı’na bizleri kavuşturan Allah’a hamdolsun. Kurban Bayramı’nızı can-ı gönülden kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Malum, Kovid-19 gölgesinde bir bayram yaşayacağız. İçimiz buruk da olsa lütfen tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafeye ve maske kullanımına riayet edelim. Sizleri muhabbet ve hürmetle selamlıyorum. Kurban Bayramımız Mübarek olsun” diye konuştu.