Kültür Sanat Şehri Sakarya

Büyükşehir’e Sanat Merkezi Teşekkürü
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Sanatçı Dr. Erol Kılıç, “Öncelikle güzel bir sanat merkezini Sakarya’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. Sanat iltifata tabidir, sanatçı iltifat edildiği yere teşrif eder. Sergiye gelen tüm sanatseverlere de saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Sanata ve Sanatçıya Desteğimiz Devam Edecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren şehrimizde sanata olan ilginin daha da artması, tüm sanat dallarının gelişmesi ve sergilenmesi için gayret sarf ettik. Sanata ve sanatçıya verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecektir. Eserlerini Sakaryalı hemşerilerimizle buluşturan değerli sanatçımız Sayın Kılıç’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Toçoğlu Erol Kılıç’a teşekkür ederek hediye takdim etti.

20 Mart’a kadar sergilenecek
Ofis Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan eserler 20 Mart Perşembe gününe kadar sergilenmeye devam edecek.