Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 11 Aralık Cuma günü, Türk Halk Müziği’nin başarılı yorumcusu Özdemir Erdoğan, Sakaryalı sevenleri ile buluşacak. Etkinlik için biletlerin tükendiğini belirten Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok renkli programı Sakaryalı sanatseverler ile buluşturduklarını belirten Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Sergilerden tiyatro buluşmalarına, konferanslardan sinema gösterimlerine kadar birbirinden renkli programlarda Sakaryalı kültür sanat dostlarımız ile bir araya geliyoruz. Programlara gösterilen ilgi bizi ayrıca memnun ediyor” diye konuştu.

11 Aralık Cuma
Adem Turan, “Daha önce açıklandığı üzere Aralık etkinlik takvimi kapsamında Türk Halk Müziği’nin başarılı yorumcusu Özdemir Erdoğan Sakaryalı sevenleri ile buluşacak. 11 Aralık Cuma günü, Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek konser saat 20.00’da başlayacak. Etkinliğimizin biletleri kısa süre içerisinde tükendi. Sakaryalı hemşerilerimizin kültür sanata yoğun ilgisi bizi memnun ediyor. Hemşerilerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.