Büyükşehir Belediyesi Mayıs Kültür Sanat Etkinlikleri ile evlere konuk oluyor. 8 Mayıs Cuma günü saat 21.30’da başlayacak olan takvimin ilk konusu ‘Osmanlı Coğrafyasında Salgın Hastalıklar’ olacak. Programlara kurumsal hesap youtube.com/sakaryabld üzerinden ulaşılabilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Mayıs Kültür Sanat Etkinlikleri ile kültür sanat dostlarının evlerine konuk olacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadele için kültür sanat etkinliklerimize bir süre ara vermiştik. Mayıs Kültür Sanat Etkinliklerimizle hem Ramazan’ın manevi iklimini hem de kültürel çalışmaları evlere taşıyacağız. Kurumsal hesabımız youtube.com/sakaryabld üzerinde erişime açık olacak programlarımızın ilki 8 Mayıs Cuma günü 21.30’da olacak ve Dr. Halim Gençoğlu izleyicilere ‘Osmanlı Coğrafyasında Salgın Hastalıklar’ı anlatacak.