Büyükşehir Belediyesi Karapürçek ilçesi Teketaban ve Hocaköy Mahallelerini birbirine bağlayan köprüde genişletme çalışmalarına başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Karapürçek ilçesi Teketaban ve Hocaköy Mahallelerini birbirine bağlayan köprüde gerçekleştireceği genişletme çalışmaları için ihaleye çıktı. Bu kapsamda mevcut köprünün giriş ve çıkış kısımları 8’er metre genişletilerek araç geçişleri daha kolay ve konforlu hale getirilecek. Konuyla ilgili açıklmalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, derhal çalışmaları başlatacaklarını ve kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını ifade etti.

8 metrelik genişletme
Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Karapürçek ilçemizde bulunan Teketaban ve Hocaköy Mahallelerini birbirine bağlayan köprünün genişletilmesi noktasında talepler alıyorduk. İhale hazırlıklarımızı tamamladık ve yapım ihalesini gerçekleştirdik. Bölgede bulunan diğer mahallelerimiz için de önemli olan köprünün giriş ve çıkış kısımlarından 8’er metrelik genişletme çalışması ile araçların geçişlerini daha konforlu ve kolay hale getireceğiz. İnşallah çalışmalarımızı hızla tamamlayarak hizmete sunacağız” dedi.