Bal54 ziyaretinin ardından Şemsiyeli Park’ta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekrem Yüce, “Normalleşmenin başladığı ilk günlerde tedbiri elden bırakmamaya özen göstermeliyiz. Sağlık ve İçişleri Bakanlığımızın açıkladığı uyarıları dikkate alarak sosyal yaşantımıza devam etmeli, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Şemsiyeli Park’ta vatandaşlarla sohbet etti. Bal54’ü ziyaret eden ve ardından Şemsiyeli Park’a geçen Başkan Yüce, kontrollü normalleşme sürecinin başladığı günlerde tedbirin elde bırakılmaması gerektiğini hatırlattı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının önemine değinen Başkan Yüce, virüsle mücadelenin bitmediği ve her bireyin sorumluluk anlayışıyla hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.

Tedbirlere uyalım
Vatandaşlara tedbiri elden bırakmamak gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “1 Haziran itibari ile yeni bir kontrollü sosyal hayata başladık. Artık normalleşme sürecine giriyoruz. Normalleşmenin atıldığı ilk günlerde tedbiri elden bırakmamaya özen göstermeliyiz. Sağlık ve İçişleri Bakanlığımızın açıkladığı uyarıları dikkate alarak sosyal yaşantımıza devam etmeliyiz. Esnafımızda bu hususta dükkânlarında bakanlığımızın belirlediği kurallara riayet etmeye özen göstermeli. Aramızdaki sosyal mesafeyi unutmayalım, maske takalım ve ellerimizi sık sık yıkayalım. Salgın tam anlamıyla bitmiş durumda değil ancak her gün vakaların azalmasıyla eski hayatımıza dönmenin umutları yeşeriyor. Hepimiz umutlu ve mutluyuz. İnşallah sağlıklı günlere en kısa sürede ulaşacağız” dedi.