Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’yi eşsiz kılacak bir proje olan Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nin ihalesi gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye kazandırılacak Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. 4 firmanın teklif sunduğu ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Büyükşehir Belediyemizin hizmet çalışmaları ilçelerimize değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kocaali’nin sahilini güzelleştirmek ve Kocaali’ye yeni bir yaşam merkezi kazandırmak için proje çalışmalarımızı gerçekleştirmiştik. Bugün de ihalemizi yaptık. Komisyonumuz 2. toplantısında gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra sonuçları kamuoyuna duyuracak. Kocaalili vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kocaali’de inşa edilecek Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri için ihaleye katılan firmalar ve ihale komisyonuna sundukları teklifler şu şekilde;

El-Mas Yapı Müh. Ltd Şti.- Serhat Türkmen İş Ortaklığı                10.930.000 TL
Surtaş Madencilik İnş. Taah. Nak. San. Tic. A.Ş.                              8.594.000 TL
Serkan Kıyatsıl Gök-Ser İnş.                                                                8.519.000 TL
Mira Yapı San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.                                                  7.773.323,23 TL