Klasik Müziğin Usta İsmi Sakarya'da

Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinleri kapsamında Klasik Türk Müziği’nin usta temsilcilerinden Tuluyhan Uğurlu, Sakaryalı sanatseverlerle buluşacak. 8 Kasım Cuma günü Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek konser, saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri, Tuluyhan Uğurlu Konseri ile devam ediyor. Klasik müzik alanında Türkiye’nin önemli isimlerinden biri olan Uğurlu, Sakaryalı sanatseverlerle buluşuyor. Program hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Sanatın her dalında Türkiye’nin önemli isimlerini vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Ziya Taşkent Konser Salonu, önemli bir programa ev sahipliği yapacak. Ünlü Sanatçı Tuluyhan Uğurlu, Sakaryalılarla buluşacak. Tüm sanatseverleri bu güzel konsere davet ediyoruz” dedi.

Biletler AKM gişelerinde
8 Kasım Cuma günü Ziya Taşkent Konser Salonu’nda düzenlenecek Tuluyhan Uğurlu Konseri, saat 19.00’da başlayacak. Programa katılmak isteyen vatandaşlar, AKM gişelerinden konser biletini temin edebilirler.