Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Kitap Sokağı’nda Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. İftar sonrası birbirinden değerli yazarlar okurları ile buluşurken usta isimler ise farklı enstrümanlar ile müzik dolu bir akşam yaşattılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Kitap Sokağında gerçekleştirilen etkinliklerde birbirinden değerli yazarlar okurları ile buluşuyor, usta isimlerin farklı enstrümanlar ile icra ettiği dinletiler sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Etkinliklerin adresi oldu
18 Mayıs Cuma günü okurları ile buluşan Yazar Fatma Kebire Gündüz’ün imza gününden sonra kültür sanat etkinlikleri dinleti programı ile devam etti. Ney’de Ali Tüfekçi ve Kanun’da Turgut Özüfler geceyi icraları ile aydınlattılar.19 Mayıs Cumartesi günü Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri Yazar Rabia Gülcan Kardaş’ın imza günü ile devam etti. Çocuklarla bir araya gelen Kardaş’tan sonra program Ney’de Hüseyin Özçelik Tanbur’da Hulusi Babalık’ın müzik ziyafeti ile sonlandı. 20 Mayıs Pazar günü ise kültür sanat etkinlikleri Yazar Mustafa Özel’in imza günü ile devam etti. Özel’in ardından program Ney’de Ali Tüfekçi ve Tanbur’da Pelin Değirmenci’nin kulakların pasını silen eşsiz dinletileri ile sona erdi.