Kırmızı Fotoğraflar AKM'de

Gençleri sanata kazandırmaya devam edeceğiz

Karma Fotoğraf Sergisi hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Belediyemizin açtığı kurslarla birçok gencimizi sanata kazandırıyoruz. Burada gerçekleştirdiğimiz kurslarla amacımıza ulaştığımızı görüyorum. Bu güzel sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi olarak gençlerimizi sanata kazandıran bu tür yararlı kursları düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sergiye daha sonra katılan ve eserleri beğeniyle izleyen Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, kursiyerlerin şahsında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk’ü tebrik etti. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı Karma Fotoğraf Sergisi: Kırmızı, 20 Şubat’a kadar AKM Sergi Salonu’nda sanatseverleri bekliyor.