Kimse Sokakta Kalmasın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, soğuk ve olumsuz hava koşullarının etkisini arttırdığı kış aylarında kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlara yönelik başlattığı çalışmalarına devam ediyor. İnsan odaklı çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce,  kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ettiklerini ifade etti.

Rutin Kontroller
Yüce, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kış aylarında mağdur olmaması için çalışmalarımızı başlatmıştık. Bu kapsamda Büyükşehir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz düzenli olarak Büyükşehir Terminali, Gar Binası, hastaneler ve diğer sosyal alanlarda rutin kontroller gerçekleştiriyor. Bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ediyoruz. Sağlık, giyim, barınma, kişisel bakım ve yiyecek ihtiyacı olan mağdur vatandaşlarımıza destek oluyoruz” diye konuştu.

Duyarlılık Bekliyoruz
Kış süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam edeceklerini de söyleyen Davut Yüce, “Her zaman ifade ediyoruz; ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespit edilmesinde tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. Tüm hemşerilerimizden bu konuda duyarlılık bekliyoruz” dedi.