Kimse Soğukta Kalmasın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, şiddetini her geçen gün arttıran soğuk havalarda kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlara yönelik başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kış aylarında mağdur olmaması için bir çalışma başlatmıştık. Bugüne kadar 10 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza yardım elimizi uzattık. Mağdur vatandaşlarımızın sağlık, barınma, giyim ve kişisel bakım ihtiyaçlarına çözümler ürettik” diye konuştu.

Duyarlılık Bekliyoruz
Yüce, “Çağrımızı bir kez daha yineliyoruz; mağdur vatandaşların tespit edilmesinde tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız için 7 gün 24 saat hizmetteyiz. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. Birlikte hareket ederek, mağduriyetleri ortadan kaldıralım istiyoruz. Hemşerilerimize göstermiş oldukları duyarlılıklar için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.