Kentime Sahip Çıkıyorum Eğitim Semineri

Öğrenen ve gelişen belediye
Başkan Zeki Toçoğlu, “Kentime Sahip Çıkıyorum Projesi bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir proje. Bu projenin sonunda; caddelerimizde, sokaklarımızda, esnafı ile, zabıtası ile, görüntüsü ve iletişim tarzı ile Sakarya’ya yakışan bir durumda olacağız. Biz belediye olarak esnafın işini kolaylaştıracağız. Esnafımızla işbirliği içerisinde olacağız, devamlı görüş alışverişi yapacağız. Hizmetlerimizde her zaman adil ve dünya standartlarına uyan bir belediye olacağız. Öğrenen ve sürekli gelişen bir belediye olacağız. Tabi bizimde esnaflarımızdan beklentilerimiz var. Esnaflarımızda halk sağlığına duyarlı, yasalara saygılı olacaklar. Temizliğine önem veren ve kent vizyonuna katılan esnafımızla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olacağız. Bu projenin Sakarya’mıza büyük katkıları olacağını umuyorum” diye konuştu.

Bilgilendirme yapılıyor
Projenin ilk olarak Sakarya kamuoyunda tartışılmasının ardından ‘nasıl bir kent istiyorsunuz’ başlığı altında anket çalışması yaptıran Büyükşehir Belediyesi, eğitim seminerleri ile birlikte bilgilendirme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan el broşürleri şehrin muhtelif yerlerinde dağıtılıyor. Ayrıca bildboardlar da asılarak projenin önemi anlatılıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre eğitim seminerlerinin ardından bütün çalışmaların belediye yetkilileri ve akademisyenler tarafından değerlendirileceği belirtildi.