Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kent Orkestrası Sakaryalı müzikseverler ile buluştu. Ziya Taşkent Konser Salonu’nun ev sahipliği yaptığı konserde katılımcılar müzik dolu bir geceyi geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kent Orkestrası Sakaryalı sevenleri ile buluştu. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşen konserde Kent Orkestrası yeni repertuarını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yoğun Katılım
Yoğun katılım ile gerçekleşen konser sonrası tüm izleyicilere teşekkür eden Kent Orkestrası Şefi Cevat Yurdakul, Sakaryalı sanatseverler ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Zaman zaman izleyicilerin de çalınan parçalara eşlik ettiği konserin sonunda Kent Orkestrası ayakta alkışlanırken; Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, Şef Cevat Yurdakul’a teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti.